top of page

KAN IK DE KEENAN-CONTROLLER TOEVOEGEN AAN MIJN HUIDIGE KEENAN VOERMENGWAGEN?

Ja, het is mogelijk om de KEENAN-controller toe te voegen aan alle KEENAN voermengwagens die zijn uitgerust met het zes-peddel systeem. De KEENAN-controller verstrekt informatie over de te laden hoeveelheden, laadvolgorde en mengtijden. Zo ontstaat er een optimaal gemengd rantsoen dat de juiste structuur bevat voor een optimale diergezondheid.
 

KEENAN heeft de InTouch-feedbeheerplatform ontwikkeld in samenwerking met Intel, marktleider op het gebied van data-technologie. Hiermee wordt de rantsoendata direct en draadloos van het veebedrijf naar een team van voedingsexperts gestuurd. Zij monitoren de voerefficiëntie en geven daar waar nodig concrete adviezen over rantsoensamenstelling, laadvolgorde en mengtijden. Dit wordt direct volautomatisch doorgevoerd in het voerprogramma. 

De KEENAN-controller gebruikt het mobiele telefoonnetwerk om de voermengwagen te verbinden met een beveiligde website. Geauthoriseerde gebruikers kunnen zo wereldwijd op ieder gewenst moment via elk gewenst mobiele apparaat toegang krijgen tot hun eigen data.

< TERUG

bottom of page