UNIEKE KEENAN VOORDELEN

1. Elke dag een hoogwaardig en consistent mengsel met de InTouch Controller
Het gehele proces, laadvolgorde, laadhoeveelheden, mengen en uitdoseren, wordt volledig gecontroleerd door de InTouch controller. Dit zorgt voor een perfect mengsel, ongeacht wie er voert. Dit alles zorgt voor een veel betere voerefficientie.

2. Bewezen praktijkresultaat en een forse verbetering van de voerefficiëntie
Results from 17,836 cows using the KEENAN MechFiber system has shown a consistent 10% improvement in Feed Conversion Efficiency – with increased daily yields of 1.1 litres milk with 0.06% higher milk protein.

3. Veelzijdigheid
Praktijkonderzoek met 31.549 koeien die gevoerd zijn met het KEENAN MechFiber Systeem, laat een aanzienlijke verbetering van de voerefficiëntie zien. De melkproductie steeg met 1,27 liter per dag terwijl de voeropname met 0,19 kg daalde.

4. Uniek mengproces Gecontroleerde rotatie van 6 peddels vormen de basis van het KEENAN mengsysteem. In combinatie met de juiste laadvolgorde en mengtijden maakt dit systeem een prachtig homogeen mengsel met behoud van structuurwaarde. Zo maakt KEENAN echt het verschil in de pens van de koe.

5. Kleine mengsels
Ook bij kleine hoeveelheden maken de KEENAN mengvoerwagens mooie homegene mengsels met behoud van structuur.

6. Ervaren team van nutritionisten en een bewezen voerprogramma 
KEENAN kan u desgewenst ondersteunen met een team van gespecialiseerde nutritionisten die u helpen om de voerefficiëntie op uw bedrijf te verbeteren. Onze kennis en ervaring is gebaseerd op de resultaten van meer dan 1 miljoen koeien op 10.000 bedrijven in 25 verschillende landen.

7. Degelijke en betrouwbare machine
KEENAN machines staan bekend als robuuste, degelijke machines die erg lang mee gaan. Natuurlijk is regelmatig en deskundig onderhoud hiervoor wel een vereiste. De nieuwere machines zijn bovendien groter, kunnen aan twee kanten voer lossen en zijn gemakkelijker om mee te werken.

8. 24/7 service
KEENAN biedt 24/7 service vanuit een netwerk van hoogwaardige servicebedrijven die onze machines kennen en snel kunnen beschikken over de benodigde onderdelen.

9. Minder vermogen nodigUit proeven blijkt dat verticale mengers 28% meer vermogen nodig hebben, dan mengers met het KEENAN peddelsysteem. De KEENAN peddels roteren slechts 6 tot 8 keer per minuut waardoor de structuur van grondstoffen veel beter behouden blijft. Ook kunnen de KEENAN mengvoerwagens probleemloos grote balen verwerken.

10. Brandstof besparend

Door de eenvoudige aandrijftechniek die relatief weinig vermogen vraagt kunt u met KEENAN voermengwagens behoorlijk wat brandstof besparen. Veehouder Paul Millican ruilde zijn 2 vijzel voermengwagen voor een iets grotere KEENAN MechFiber380 en bespaarde 50% in zijn brandstofverbruik. “Voor onze voermengwagen staat een 120 PK tractor. Voorheen vulde ik de tank elke week. Nu eens per 2 weken. Dit scheelt mij zo’n 7000 liter diesel per jaar. Een mooie besparing.”

< TEGUR