top of page

UNIEKE KEENAN VOORDELEN

1. Elke dag een hoogwaardig en consistent mengsel met de KEENAN-controller
Het gehele proces, laadvolgorde, laadhoeveelheden, mengen en uitdoseren, wordt volledig gecontroleerd door de KEENAN-controller. Dit zorgt voor een perfect mengsel, ongeacht wie er voert. Dit alles zorgt voor een veel betere voerefficientie.

2. Bewezen praktijkresultaat en een forse verbetering van de voerefficiëntie
Een KEENAN voermengwagen zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de voerefficiëntie, melkgift en vaste stoffen, en vermindert daarnaast de voerverspilling en methaanproductie. Dit leidt tot een duidelijke verhoging van de marge per koe.

3. Veelzijdigheid
De KEENAN voermengwagens hebben een laag dieselverbruik en zijn duurzaam en betrouwbaar. Ook zijn ze ontworpen om de onderhouds- en gebruikskosten zo laag mogelijk te houden en hierbij zoveel mogelijk tijd te besparen.

4. Uniek mengproces 

Gecontroleerde rotatie van 6 peddels vormen de basis van het KEENAN mengsysteem. In combinatie met de juiste laadvolgorde en mengtijden maakt dit systeem een prachtig homogeen mengsel met behoud van structuurwaarde. Zo maakt KEENAN echt het verschil in de pens van de koe.

5. Kleine mengsels
Ook bij kleine hoeveelheden maken de KEENAN mengvoerwagens mooie homegene mengsels met behoud van structuur.

6. Ervaren team van nutritionisten en een bewezen voerprogramma 
KEENAN kan u desgewenst ondersteunen met een team van gespecialiseerde nutritionisten die u helpen om de voerefficiëntie op uw bedrijf te verbeteren. 

7. Degelijke en betrouwbare machine
KEENAN machines staan bekend als robuuste, degelijke machines die erg lang mee gaan. Natuurlijk is regelmatig en deskundig onderhoud hiervoor wel een vereiste. De nieuwere machines zijn bovendien groter, kunnen aan twee kanten voer lossen en zijn gemakkelijker om mee te werken.

8. KEENAN service
KEENAN biedt service vanuit een netwerk van hoogwaardige servicebedrijven die onze machines kennen en snel kunnen beschikken over de benodigde onderdelen.

9. Minder vermogen nodig

De KEENAN peddels roteren slechts 6 tot 8 keer per minuut waardoor de structuur van grondstoffen behouden blijft. Ook kunnen de KEENAN mengvoerwagens probleemloos grote balen verwerken.

10. Brandstof besparend

Door de eenvoudige aandrijftechniek die relatief weinig vermogen vraagt kunt u met KEENAN voermengwagens behoorlijk wat brandstof besparen. Veehouder Paul Millican ruilde zijn 2 vijzel voermengwagen voor een iets grotere KEENAN MechFiber380 en bespaarde 50% in zijn brandstofverbruik. “Voor onze voermengwagen staat een 120 PK tractor. Voorheen vulde ik de tank elke week. Nu eens per 2 weken. Dit scheelt mij zo’n 7000 liter diesel per jaar. Een mooie besparing.”

< TEGUR

 

bottom of page