WAAROM VOOR KEENAN KIEZEN?

In de afgelopen 30 jaar heeft KEENAN een sterkte reputatie opgebouwd op het gebied van het produceren van topkwaliteit voermengwagens. In combinatie met een betrouwbare organisatie, een uitstekende klantenservice en een gedegen technische ondersteuning hebben wij veehouders veel te bieden. Zo verwerken en analyseren wij als KEENAN data van meer dan 1 miljoen koeien, verspreid over een kleine 10.000 veebedrijven in 26 landen. Daarmee vertegenwoordigen we één van de grootste databases in de wereld op het gebied van voerefficiëntie in de melkveehouderij. Daarnaast investeren we continu in wetenschappelijk onderzoek, innovatie en productontwikkeling waar alle KEENAN-klanten hun voordeel mee doen.

Onafhankelijk onderzoek laat zien dat het KEENAN Mech-fiber systeem een aanzienlijke verbetering geeft van de:

  • Voerefficiëntie; gemiddeld een verbetering van 10%. Dit resulteert in een stijging van de melkproductie met 1,27 liter per koe dag bij een 0,19 kg lager krachtvoerverbruik.

  • Melkkwaliteit en melksamenstelling; bewezen verbetering van het vet- en eiwitgehalte.

  • Diergezondheid; een onderzoek onder meer dan 27.000 koeien over heel Europa laat zien dat de voedingsgerelateerde aandoeningen, zoals melkziekte, ketosis en lebmaagdraaiing met 60% afneemt.

< TERUG