INTOUCH OPTIES

De IntTouch Controller zorgt iedere dag voor een optimaal en constant rantsoen. Het geeft KEENAN gebruikers een bijzonder goede controle over de rantsoensamenstelling, ingredienthoeveelheden, laadvolgorde en het mengproces. Voor gebruikers van KEENAN voermengwagens zijn de volgende applicaties beschikbaar om te koppelen aan hun reeds in gebruik zijnde voermengwagen.

InTouch Retrofit = InTouch Controller + AutoStop

(kan worden toegevoegd aan een bestaande KEENAN voermengwagen)

InTouch (InTouch Controller en AutoStop functie)

(kan worden toegevoegd aan een bestaande 6 peddel KEENAN voermengwagen)

De InTouch Controller gebruikt het mobiele telefoon netwerk om de voermengwagen te koppelen aan de beveiligde InTouch website. Geautoriseerde gebruikers kunnen hierop vanaf elke plaats in de wereld op inloggen en werken met het systeem. Beschikt u over een ‘PTO stopknop’ op de achterzijde van uw tractor, dan kunt u de AutoStop functionaliteit toevoegen

PACE Upgrade to InTouch
Bent u een PACE gebruiker, dan bieden wij u de optie om een upgrading te doen tot InTouch. Daarmee krijgt u alle voordelen van de InTouch Controller en de AutoStop functionaliteit.

Nutrition Support with InTouch
PACE gebruikers hebben de optie om voedingsadvies te ontvangen van een KEENAN nutritionist. Zij mogen echter ook met hun huidige nutritionist blijven samenwerken en daarbij gebruik maken van de voordelen die InTouch biedt.

InTouch Cloud

 

InTouch Cloud geeft gebruikers via internet toegang tot hun InTouch account in de Cloud. Daarmee hoeven zij dus geen software meer op de eigen computer te downloaden. Natuurlijk is er dan wel een internetverbinding nodig om met InTouch te kunnen werken.

< TERUG