top of page

INTOUCH OPTIES

De KEENAN-controller zorgt iedere dag voor een optimaal en constant rantsoen. Het geeft KEENAN gebruikers een bijzonder goede controle over de rantsoensamenstelling, ingredienthoeveelheden, laadvolgorde en het mengproces. Voor gebruikers van KEENAN voermengwagens zijn de volgende applicaties beschikbaar om te koppelen aan hun reeds in gebruik zijnde voermengwagen.

KEENAN-controller Retrofit = KEENAN-controller  + AutoStop

(kan worden toegevoegd aan een bestaande KEENAN voermengwagen)

KEENAN-controller (KEENAN-controller en AutoStop functie)

(kan worden toegevoegd aan een bestaande 6 peddel KEENAN voermengwagen)

De KEENAN-controller is gesynchroniseerd met het InTouch voermanagementplatform. Hierdoor kunnen veehouders de voernauwkeurigheid en -efficiëntie, de prestaties van de veestapel, de voerkosten, de drogestofopname en de weigeringen gemakkelijk meten, controleren en beheren

InTouch-feedbeheer 
InTouch gebruikers hebben de optie om voedingsadvies te ontvangen van een van onze nutritionist. Zij mogen echter ook met hun huidige nutritionist blijven samenwerken en daarbij gebruik maken van de voordelen die InTouch-feedbeheer biedt.

Toegang tot InTouch Cloud voor feedbeheer

 

Als InTouch-gebruiker maakt u deel uit van een unieke, wereldwijde groep boeren die toegang hebben tot waardevolle gegevens die de productie-efficiëntie, winstmarge en opbrengsten helpen maximaliseren.

< TERUG

 

 

bottom of page