top of page
J18842 - KEENAN - Updating Dutch website images-about.jpg
Front of KEENAN HQ 2.JPG

OVER KEENAN

 

Groen aan de buitenkant - nog groener aan de binnenkant

 

KEENAN werd opgericht in 1978 en is uitgegroeid tot een gerespecteerd marktleider met baanbrekende oplossingen voor veehouders op het gebied van optimalisatie van de voerefficiëntie. In de loop van bijna vier decennia hebben we een sterke reputatie opgebouwd die we met name te danken hebben aan onze  ultramoderne voermengwagens. In 2016 werd KEENAN overgenomen door de Alltech-bedrijvengroep.

 

 KEENAN is trots op haar voortdurende investeringen in nieuwe technologie die haar klanten over de hele wereld ten goede komt. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en combineert geavanceerde technologische ontwikkelingen met baanbrekende voedingsexpertise.

 

Als groot voorstander van milieuduurzaamheid hebben we een scala aan oplossingen ontwikkeld waarmee boeren in staat zijn uitdagingen ten aanzien van de agrarische productie het hoofd te bieden, de pensgezondheid en voerefficiëntie te verbeteren, en uiteindelijk het voeren van de veestapel tot een eenvoudige, consistente en voorspelbare dagelijkse taak te maken.

  

Deze verbintenissen werden in 2019 bekrachtigd toen Carbon Trust de ‘groene’ machine van KEENAN valideerde.  Nadat Carbon Trust de output van de KEENAN voermengwagen onderzocht en de gegevens van de KEENAN controller beoordeeld had, stelde de organisatie vast dat de verbeterde voederconversie samen met de KEENAN-machine de methaanuitstoot op het bedrijf kan verminderen.

KEENAN HQ, Borris, Co. Carlow, Ierland

WAAROM KEENAN ANDERS IS?

Team:

Bij KEENAN werken internationaal gerenomeerde onderzoekers, landbouweconomen, nutritionisten en ingenieurs samen aan het realiseren van een perfect resultaat op het boerenerf.

Techniek:

KEENAN ingenieurs werken er continu aan om de meest efficiente, duurzame en kwalititatief hoogwaardige voermengwagen te ontwikkelen. Een waar meesterwerk.

 

Productwaliteit:

KKEENAN gebruikt hoogwaardige componenten en toonaangevende technologieën. Ons ‘Right First Time’-proces presteert beter dan welke voermengwagen ook.

Patenten:

KEENAN heeft patent op haar unieke mengtechniek en daarmee dus ook op de specifieke voerstructuur die de KEENAN-voermengwagens produceren.

PARTNERS

KEENAN werkt samen met vele partners over de hele wereld. Onder hen zijn grote, internationale voerfirma’s, verwerkers, consultants en nutritionisten. Onze partners hebben specialistische kennis, waardoor we een win-win situatie voor veehouders creëren.

KEENAN zoekt altijd naar groei van haar netwerk. Ben je geïntereseerd om KEENAN partner te worden, neem dan contact met ons op.

bottom of page