OVER KEENAN 

Onze ambitie is om leidende rol te vervullen in het vernieuwen en verbeteren van de veehouderij. Samen met onze klanten kunnen wij de technische en economische resultaten op veehouderijbedrijven verbeteren op een manier die door de maatschappij gedragen wordt. Hierin staat het maximaliseren van de voerefficiëntie centraal. Dit gaat verder dan het boerenerf. Wij hebben een belangrijke rol in de voedselketen en hechten daarom veel waarde aan samenwerking met krachtige partners, die samen met ons de voedselketen verder verbeteren en verduurzamen. Samen met veehouders en onze partners zorgen wij er voor dat de verwerkende industrie een betere en constantere kwaliteit zuivel en vlees ontvangt, wat resulteert in een nog hoogwaardigere voedselproductie voor de consument.

 

Hierin blijven wij als KEENAN continu vernieuwen en zoeken naar relevante oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten. Dit doen wij door 100% focus te hebben op het professioneel runnen van ons bedrijf en te werken aan een leidende rol in alle markten waarin wij actief zijn. Daarbij benchmarken wij onze activiteiten alleen met de allerbeste bedrijven in de wereld.

Robert Walker, CEO

WAAROM KEENAN ANDERS IS?

Team:

Bij KEENAN werken internationaal gerenomeerde onderzoekers, landbouweconomen, nutritionisten en ingenieurs samen aan het realiseren van een perfect resultaat op het boerenerf.

Techniek:

KEENAN ingenieurs werken er continu aan om de meest efficiente, duurzame en kwalititatief hoogwaardige voermengwagen te ontwikkelen. Een waar meesterwerk.

 

Productwaliteit:

KKEENAN gebruikt hoogwaardige componenten en toonaangevende technologieën. Ons ‘Right First Time’-proces presteert beter dan welke voermengwagen ook.

Patenten:

KEENAN heeft patent op haar unieke mengtechniek en daarmee dus ook op de specifieke voerstructuur die de KEENAN-voermengwagens produceren.

PARTNERS

KEENAN werkt samen met vele partners over de hele wereld. Onder hen zijn grote, internationale voerfirma’s, verwerkers, consultants en nutritionisten. Onze partners hebben specialistische kennis, waardoor we een win-win situatie voor veehouders creëren.

KEENAN zoekt altijd naar groei van haar netwerk. Ben je geïntereseerd om KEENAN partner te worden, neem dan contact met ons op.