MACHINEONDERHOUD 

MACHINEONDERHOUD EN ONDERDELEN

 

Zorgen voor een uitmuntende klantenservice door de klant te helpen bij het bereiken van hogere bedrijfsdoelstellingen en de zekerheid dat u de beste nazorg krijgt bij de aanschaf van een KEENAN-voermengwagen. Het maakt deel uit van de filosofie van KEENAN.

Als fabrikant van voermengwagens hebben we gezorgd voor de nieuwe standaard in prestaties van de machine, betrouwbaarheid en begeleiding. Al onze machines zijn gebouwd voor het leveren van buitengewone resultaten en dat voor vele jaren. Wanneer u ook ondersteuning nodig heeft, professionele begeleiding is slechts met één telefoontje geregeld.

Een nauwkeurig bediende en goed onderhouden KEENAN-mengvoerwagen kan jaren zonder problemen functioneren. Regelmatig onderhoud van de machine is essentieel voor een lange levensduur en voor het voldoen aan de garantievoorschriften. Daarom hebben we de KEENAN- serviceovereenkomst ontwikkeld. Bij deze overeenkomst zijn inbegrepen: onderhoud, korting op onderdelen, exclusieve deals en aanbiedingen. Voor verdere informatie over de KEENAN- serviceovereenkomst of speciale aanbiedingen op onderdelen kunt u contact met ons opnemen.

VIND UW DICHTSTBIJZIJNDE SERVICEPUNT 

map.jpg

INTOUCH SERVICE

InTouch melkveehouders website & InTouch Cloud toegang

InTouch Community & Cloud toegang

Als InTouch-gebruiker maakt u deel uit van een unieke, wereldwijde groep melkveehouders die toegang hebben tot waardevolle gegevens die bijdragen aan het maximaliseren van  productiefficiëntie, winstmarge en opbrengsten.

Elke gebruiker van InTouch heeft exclusieve toegang tot de groep InTouch-melkveehouders waar u niet alleen u eigen progressie met betrekking tot voerefficiëntie en winstmarge kunt bekijken, maar het stelt u ook in staat om uw bedrijfsgegevens te vergelijken met andere gebruikers. Dit kan zowel op nationaal als mondiaal niveau.

Elke keer dat u gegevens invoert, ongeacht waar het in de wereld is, worden de gegevens van alle gebruikers geüpdated. Dit geeft u een tot op de minuut actueel overzicht van de prestaties van alle KEENAN-klanten wereldwijd.
 

Op individueel dierniveau kunt u kijken welke voersamenstelling is gevoerd, de melkproductie, voerkosten en winstmarge per liter melk. Alles met als doel om u te helpen bij het maximaliseren van uw bedrijfsprestaties en opbrengsten.

​Aanvullend kunt u informatie, video’s en publicaties downloaden om meer uit uw bedrijf en koeien te halen. U kunt verder deelnemen aan webinars om alles uit de KEENAN-voermengwagen te halen.

InTouch gebruiksaanwijzing

Klik hier om de gebruiksaanwijzing van InTouch te bekijken

Toegang tot InTouch Cloud

Gebruikers van de PACE-controlbox hoeven niet langer software op hun computer te hebben om hun informatie te bekijken. Wanneer u een internetverbinding hebt, kunt u direct inloggen op uw InTouch-account.

GARANTIE EN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

GARANTIE OP KEENAN-VOERMENGWAGEN

Een nauwkeurig bediende en goed onderhouden KEENAN-mengvoerwagen kan jaren zonder problemen functioneren. Regelmatig onderhoud van de machine is essensiteel voor een lange levensduur en voor het voldoen aan de garantievoorschriften.

KEENAN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

De KEENAN mengvoerwagen heeft vele veiligheidsvoorschriften in het ontwerp ingebouwd voor een veilig gebruik van de machine, maar uiteindelijk is de waakzaamheid van de gebruiker essentieel voor het begrijpen van de potentiële veiligheidsrisico’s. De machine is gebouwd voor gebruik als voermengwagen om dierlijk voer te mengen. Voor elk ander gebruik is de machine niet ontwikkeld. Klik hier voor toegang tot onze veiligheids- en waarschuwingsvoorschriften.