top of page
J18842---KEENAN---Updating-Dutch-website-images-Service2.jpg

MACHINEONDERHOUD 

MACHINEONDERHOUD EN ONDERDELEN

 

Zorgen voor een uitmuntende klantenservice door de klant te helpen bij het bereiken van hogere bedrijfsdoelstellingen en de zekerheid dat u de beste nazorg krijgt bij de aanschaf van een KEENAN-voermengwagen. Het maakt deel uit van de filosofie van KEENAN.

Als fabrikant van voermengwagens hebben we gezorgd voor de nieuwe standaard in prestaties van de machine, betrouwbaarheid en begeleiding. Al onze machines zijn gebouwd voor het leveren van buitengewone resultaten en dat voor vele jaren. Wanneer u ook ondersteuning nodig heeft, professionele begeleiding is slechts met één telefoontje geregeld.

Een nauwkeurig bediende en goed onderhouden KEENAN-mengvoerwagen kan jaren zonder problemen functioneren. Regelmatig onderhoud van de machine is essentieel voor een lange levensduur en voor het voldoen aan de garantievoorschriften. Daarom hebben we de KEENAN- serviceovereenkomst ontwikkeld. Bij deze overeenkomst zijn inbegrepen: onderhoud, korting op onderdelen, exclusieve deals en aanbiedingen. Voor verdere informatie over de KEENAN- serviceovereenkomst of speciale aanbiedingen op onderdelen kunt u contact met ons opnemen.

VIND UW DICHTSTBIJZIJNDE SERVICEPUNT 

J19041 - KEENAN - Updating Dutch website Map.jpg

GARANTIE EN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

GARANTIE OP KEENAN-VOERMENGWAGEN

Een nauwkeurig bediende en goed onderhouden KEENAN-mengvoerwagen kan jaren zonder problemen functioneren. Regelmatig onderhoud van de machine is essensiteel voor een lange levensduur en voor het voldoen aan de garantievoorschriften.

KEENAN VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

De KEENAN mengvoerwagen heeft vele veiligheidsvoorschriften in het ontwerp ingebouwd voor een veilig gebruik van de machine, maar uiteindelijk is de waakzaamheid van de gebruiker essentieel voor het begrijpen van de potentiële veiligheidsrisico’s. De machine is gebouwd voor gebruik als voermengwagen om dierlijk voer te mengen. Voor elk ander gebruik is de machine niet ontwikkeld. Klik hier voor toegang tot onze veiligheids- en waarschuwingsvoorschriften.

INTOUCH-FEEDBEHEERMANAGEMENTPLATFORM

InTouch boerenwebsite toegang tot InTouch Cloud

InTouch-dashboard en feedbeheer

 

Als InTouch-gebruiker maakt u deel uit van een unieke, wereldwijde groep boeren die toegang hebben tot waardevolle gegevens die de productie-efficiëntie, winstmarge en opbrengsten helpen maximaliseren.

Elke InTouch-gebruiker heeft exclusieve toegang tot de InTouch-boerengroep, waar u niet alleen uw eigen voortgang in voerefficiëntie en winstmarge kunt zien, maar waarmee u ook uw bedrijfsgegevens kunt vergelijken met die van andere gebruikers. Dit kan zowel op nationaal als mondiaal niveau.

Elke keer dat u gegevens invoert, waar ook ter wereld, worden alle gebruikersgegevens bijgewerkt. Dit geeft u een actueel overzicht van de prestaties van alle KEENAN klanten wereldwijd.

Op individueel dierniveau ziet u welke voersamenstelling, melkproductie, voerkosten en winstmarge per liter melk is gevoerd. Allemaal met als doel u te helpen uw bedrijfsprestaties en inkomsten te maximaliseren.

​Daarnaast kunt u informatie, video's en publicaties downloaden om meer uit uw bedrijf en koeien te halen. Ook kunt u deelnemen aan webinars om het maximale uit de KEENAN voermengwagen te halen.

Toegang tot InTouch Cloud voor feedbeheer

bottom of page